A Rabbit R1 AI Társból egy nap alatt 10 ezer darabot adtak el

A fogyasztói érdeklődés figyelemre méltó megnyilvánulása, hogy a Rabbit R1 AI Társból 10 ezer darabot adtak el a bevezetés napján, ezzel új fejezetet nyitva az AI-technológiában.

  • A Rabbit R1 AI Társ, amely a CES 2024-en mutattak be, az első napon 10 ezer példányban kelt el, ami meghaladja a várakozásokat.

  • Az R1 egy kompakt, intuitív eszköz, amely személyre szabott AI élményt kínál, olyan funkciókkal, mint a forgatható kamera, a push-to-talk gomb és a természetes nyelvi feldolgozás.

  • A 199 dolláros R1 egy második tételben is előrendelhető, egyedi, alkalmazásmentes operációs rendszert és fokozott felhasználói interakciót ígérve.

A Rabbit R1 AI Társ, a személyi technológia területén úttörő eszköz, lenyűgözően debütált a 2024-es CES-en. Ez a kompakt, mesterséges intelligenciával működő zsebtárs a technológia rajongóit és a médiát egyaránt magával ragadta, és már az első napon elképesztő 10 ezer darabot adott el belőle. A 199 dolláros árú R1 a nosztalgiát és a csúcstechnológiát ötvözi, így az olyan ikonikus termékekkel, mint az iPhone, hasonlítható össze. Sikere nemcsak a Rabbit belső elvárásait múlta felül, hanem jelentős pillanatot jelentett a személyes AI-eszközök fejlődésében is.

Az R1 formatervezése és funkcionalitása megkülönbözteti a hagyományos okostelefonoktól és AI-asszisztensektől. Az R1 körülbelül fele akkora, mint egy iPhone, és személyre szabottabb és intuitívabb felhasználói élményt nyújt. Egyedülálló alkatrészekkel rendelkezik, többek között forgó kamerával, walkie-talkie-ra emlékeztető push-to-talk gombbal, analóg görgővel, 2,88 hüvelykes érintőképernyővel, 128 GB belső tárhellyel, SIM-kártya foglalattal és USB-C töltőporttal. A készülék természetes nyelvet értő és arra reagáló képessége, valamint egyszerű, alkalmazásmentes operációs rendszere igazi innovációnak számít a technológiával való interakció terén.

Az előrendelések első tételét március végén szállítják ki, a Rabbit azonban már bejelentette, hogy egy második tétel is elérhető lesz, az előrendelési árat pedig továbbra is 199 dolláron tartja. Az R1 vonzereje abban rejlik, hogy személyre szabottabb és intuitívabb technológiai élményt ígér, eltávolodva a hagyományos alkalmazás-alapú felületektől. A Rabbit R1 AI Társ nem csupán egy új kütyü, ez egy bepillantás abba a jövőbe, ahogyan interakcióba lépünk a személyes technológiánkkal, egyszerűbbé és élvezetesebbé téve a mindennapi feladatokat.

Megosztás Facebookon