Chrome M121 frissítés: Az AI bevezetése az intelligensebb böngészési élményért

A Chrome új frissítése az AI-innovációt felhasználóbarát eszközökkel ötvözi a páratlan böngészési élmény érdekében.

  • A Chrome M121 frissítése új AI-funkciókat vezet be, köztük egy laprendezőt, egy író asszisztenst és testre szabható böngészőtémákat.

  • A laprendező a hasonló lapokat csoportosítja, az író asszisztens pedig segít a különböző alkalmazások szövegének megfogalmazásában.

  • A testre szabható, AI-által generált Chrome-témák kiterjesztik a személyre szabási lehetőségeket, így javítva az általános felhasználói élményt.

A Google Chrome M121 frissítése forradalmasítja a webböngészés élményét, amely három innovatív AI-funkciót is tartalmaz. Ezeknek a kiegészítéseknek köszönhetően a felhasználók a rendszerezés és a kreativitás új szintjét élvezhetik böngészés közben. A funkciók eléréséhez a beállítások menüben be kell kapcsolni a „Kísérleti AI” kapcsolót.

Az első ilyen funkció, a Laprendező, ami a mesterséges intelligenciát használja arra, hogy automatikusan kategorizálja és csoportosítási javaslatokat tegyen a Chrome-ban megnyitott lapok számára. Ez az eszköz különösen praktikus a számos lapon zsonglőrködő felhasználók számára, mivel intelligensen csoportosítja a kapcsolódó oldalakat – például az összes vásárlással kapcsolatos lapot egy javasolt név alatt csoportosítja. Képzelje el, milyen könnyen megtalálja az összes „ Síkirándulási felszerelés” fület egy helyre rendezve! Emellett a Chrome AI-által vezérelt szöveges asszisztens eszköze segíti a felhasználókat a szövegek megfogalmazásában, legyen szó Google-értékelésekről vagy közösségi média-bejegyzésekről. A „Segíts írni” egyszerű parancsra az eszköz mondatkiegészítési és szövegfolytatási javaslatokat kínál, leegyszerűsítve az írás folyamatát.

A Chrome frissítése továbbá kiterjed az esztétikai testreszabásra is, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az AI-által generált témákkal személyre szabják böngészőjük megjelenését. Ez a funkció a Pixel telefonok esetében bevezetett mesterséges intelligencia háttérképekre emlékeztet, hasonló szintű személyre szabhatóságot hozva a böngészőbe. A felhasználók olyan leírások segítségével kereshetnek témákat, mint a „kis tengerparti város” vagy a „Blade Runner hangulat” és a választás előtt megtekinthetik az AI-által létrehozott lehetőségeket. Ez a testreszabási szint, valamint az olyan praktikus funkciók, mint a lapok rendszerezése és a szöveges segítségnyújtás, nemcsak a felhasználói élményt fokozza, hanem a Chrome-ot is megkülönbözteti a böngészők piacán, ahol továbbra is jelentős előnyben van az olyan riválisokkal szemben, mint a Microsoft Edge, a Firefox vagy az Opera.

Megosztás Facebookon