A Microsoft átnevezte a Bing Image Creatort

A Microsoft AI-képgenerátora, korábbi nevén Bing Image Creator, új és továbbfejlesztett képességekkel bővül a Copilot Pro felhasználók számára Designer Image Creator néven.

  • A Microsoft frissítette és átnevezte a Bing Image Creatort, amivel új funkciókat és fejlesztéseket vezet be.

  • A Copilot Pro felhasználók exkluzív előnyöket és fejlesztéseket kapnak a legújabb frissítésben.

  • A Designer Image Creator továbbra is elérhető ingyenes a weboldalán, ám további előnyökkel havi 20 dollárért a Copilot Pro tagok számára.

Az AI-technológia dinamikus világában a Microsoft jelentős lépést tett azzal, hogy a Bing Image Creator-t AI-képgenerátorát, a Designer Image Creator-re nevezte át. Ez a változás nemcsak a Microsoft grafikai tervező alkalmazásához, a Designer-hez igazodik, hanem a mesterséges intelligencia mélyebb integrációját is jelzi a kreatív folyamatokba. Az eszköz eredeti funkciói megmaradnak, azonban mostantól új nevet visel, ami tükrözi a Microsoft elkötelezettségét az AI-képességek fejlesztése iránt.

A Copilot Pro felhasználói számára a Microsoft legújabb frissítése jelentős fejlesztést hoz. Az átnevezéssel együtt jár a napi „boostok” limitjének heti 25-ről napi 100-ra történő emelése. Ezek lényegében olyan fejlesztések, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy gyorsabban és jobb minőségben készítsenek képeket. Ez a frissítés alátámasztja, hogy a Microsoft a hatékonyabb és gazdagabb AI-képalkotási élmény biztosítására összpontosít, különösen azok számára, akik a Copilot Pro előfizetésbe fektetnek be.

E fejlesztések ellenére a Microsoft biztosítja, hogy a Designer Image Creator továbbra is elérhető maradjon a széles közönség számára is. Az eszköz továbbra is ingyenesen elérhető a weboldalán, és a Copilot-on keresztül is használható. A fejlettebb szolgáltatásokat keresők számára a havi 20 dolláros Copilot Pro tagság továbbfejlesztett AI-képességeket, az új modellekhez való elsőbbségi hozzáférést és a személyre szabott Copilot GPT-k létrehozásának lehetőségét kínálja. A hozzáférhetőség és a fejlett opciók keveréke a Microsoft eszközét sokoldalú választássá teszi az AI-vezérelt grafikai tervezés területén.

Megosztás Facebookon