A Microsoft 365 AI-val működő Copilot-ja több funkciót és fizetős hozzáférést kap

A Microsoft bejelentette, hogy bővíti az AI-alapú Microsoft 365 Copilot-ot, és új funkciókat vezet be az alkalmazásaiban, amelyek 600 ügyfél számára elérhetőek az Early Access Programban.

A Microsoft kiterjeszti a hozzáférést az OpenAI GPT-4 által támogatott digitális asszisztenshez, a Microsoft 365 Copilot-hoz, amely a Microsoft 365 alkalmazásaiban és szolgáltatásaiban javítja a mesterséges intelligencia képességeit. Emellett a vállalat bemutatott egy új indexelő eszközt a belső vállalati adatok jobb jelentéskészítéséhez, valamint új funkciókat az olyan alkalmazásokhoz, mint a Microsoft Whiteboard, az Outlook és a PowerPoint.

A Microsoft 365 Copilot Early Access Program, egy meghívásos, fizetős előnézet, kezdetben 600 globális ügyfél számára lesz elérhető. Korábban csak 20 ügyfélnek volt hozzáférése a Microsoft 365 Copilot-hoz. A programban való részvétel költségeit nem hozták nyilvánosságra, és a pontos indulási időpont sem tisztázott.

A Microsoft 365 E3 vagy E5 csomagot használó vállalati ügyfelek számára új Semantic Index funkciót vezetnek be. Ez a funkció intuitív térképet hoz létre mind a felhasználói, mind a vállalati adatokról, lehetővé téve a Microsoft 365 Copilot számára, hogy relevánsabb és jobban alkalmazható válaszokat generáljon. A Semantic Index az E3 és E5 ügyfelek keresési eredményeit akkor is javítja, ha nem használják a Copilot-ot, mivel a belső vállalati adatokat felhasználva optimalizálja a meglévő automatizációt és munkafolyamatokat.

A Microsoft 365 Copilot integrálva lesz a Whiteboard-ba, a vállalat ötletbörzéjeként szolgáló digitális vászonalkalmazásába. Segítségével a felhasználók témaspecifikus ötleteket generálhatnak és összefoglalhatják a Whiteboard tartalmát, miközben a Microsoft Designer segítségével képeket is létrehozhatnak az ötletfelkérések alapján.

A Microsoft 365 Copilot-ot támogató meglévő alkalmazások új képességeket kapnak. A DALL-E, az OpenAI szövegből képet generáló programja például a PowerPoint-hoz is hozzáadódik, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a prezentációk szöveges leírásai alapján képeket generáljanak. A PowerPoint-ban a Copilot optimalizálja a szöveget a felsoroláspontok bekezdésekké alakításával és a hangszín beállításával. Ezenkívül az Outlook is megkapja a Copilot coaching képességeit, amely írási útmutatást kínál a szűk határidők vagy érzékeny témájú e-mailek megszövegezéséhez.

A Microsoft 365 Copilot nyilvános megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, és várhatóan a Microsoft tovább bővíti a funkciókat és képességeket, mielőtt a szélesebb közönség számára is elérhetővé tenné.

Megosztás Facebookon