A Rabbit R1 élő információkat kap a Perplexity AI válaszmotorjától

Egy úttörő partnerség keretében a Rabbit R1 készüléke mostantól a Perplexity AI válaszmotorjának segítségével, eddig soha nem látott naprakész információkat kínál.

  • A Rabbit együttműködik a Perplexity-vel, hogy az R1 készülékét élő, naprakész AI válaszokkal lássa el, kiküszöbölve a tudásmegvonásokat.

  • Az első 100 ezer Rabbit R1 vásárló egyéves Perplexity Pro előfizetést kap, amely hozzáférést biztosít a legmodernebb LLM-ekhez, például az OpenAI GPT-4-hez.

  • A Rabbit R1 sokoldalú funkciókat kínál, mint például üzenetküldés és dalválasztás, a „Large Action Model” AI segítségével, és felveszi a versenyt a főbb AI-alapú platformokkal.

A CES 2024 izgalmas együttműködést mutatott be a Rabbit és a Perplexity technológiai óriások között, amely jelentős ugrást jelent az AI-technológiában. A Rabbit R1, a 199 dollárba kerülő, elegáns AI-eszköz most egyedülálló tulajdonsággal büszkélkedhet, a Perplexity AI-alapú válaszmotorjával. Ez az innovatív kiegészítés lehetővé teszi az R1 számára, hogy élő, naprakész válaszokat adjon, ami szöges ellentétben áll a hagyományos nagy nyelvi modellekkel (LLM), amelyeket a múltbeli adatok korlátoznak. A már több mint 50 ezer előrendeléssel büszkélkedő R1 fejlett képességeivel újraformálja a mesterséges intelligenciát alkalmazó eszközök világát.

A technológiai közösséget megmozgató bejelentésben a Perplexity társalapítója, Aravind Srinivas és a Rabbit vezérigazgatója, Jesse Lyu elárulta, hogy a Rabbit R1 első 100 ezer vásárlója egy különleges juttatást kap, egy ingyenes egyéves előfizetést a Perplexity Pro-ra. Ez az előfizetés, amelynek értéke havi 20 dollár, hozzáférést biztosít a felhasználóknak a legújabb LLM-ekhez, köztük a GPT-4-hez, ami tovább fokozza az R1 AI-élményét. Ez a lépés hangsúlyozza mindkét vállalat elkötelezettségét az iránt, hogy a mesterséges intelligencia innováció élvonalában maradjon.

A Rabbit R1 több mint egy AI-eszköz, ez egy kompakt, többfunkciós vezérlő a digitális kor számára. Ezt a 2,88 hüvelykes érintőképernyővel, görgető navigációs kerékkel és forgó kamerával felszerelt készüléket úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen a mindennapi életbe. Az R1 az üzenetek küldésétől a zene kiválasztásáig vagy az online rendelések leadásáig a „Large Action Model” AI-t használja a különböző alkalmazásokkal való könnyed interakcióhoz. Eközben a Perplexity AI kihívás elé állítja a bevett keresőmotorokat azáltal, hogy LLM-jeiket az OpenAI GPT-3.5 képességével kombinálja, és ezzel félelmetes szereplőként pozicionálja magát az AI-alapú keresőarénában.

Megosztás Facebookon