A Google egy rendkívül fejlett, de fizetős Bard-on dolgozik

A Bard Advanced a Google legújabb innovációjaként jelenik meg, amely a fejlett matematikára és gondolkodásra összpontosító, továbbfejlesztett AI-képességeket kínál a Google One előfizetők számára.

  • A Google bevezeti a Bard Advanced-et, az AI modelljének fejlettebb változatát, amely a Google One előfizetésen keresztül érhető el.

  • A Bard Advanced a Gemini Ultra segítségével működik és a jelenlegi középkategóriás Gemini Pro-hoz képest kiváló matematikai és gondolkodási képességeket kínál.

  • A frissítés olyan funkciókat tartalmaz, mint az egyéni botok létrehozása, az AI-által támogatott promptok bővítése és egy új „Feladatok” fül az összetett feladatok kezelésére.

A Google a Bard Advanced bevezetése előtt áll, amely a Bard-nak a továbbfejlesztett változata. Ez az új AI-modell kizárólag a Google One előfizetésén keresztül lesz elérhető. A Bard Advanced a Gemini Ultra, a Google fejlett nagy nyelvi modellje működteti. Ez jelentős előrelépést jelent a jelenlegi Bard verzióhoz képest, amely a középszintű Gemini Pro modellel működik. A Bard Advanced AI-ja a leírás szerint egy fejlettebb matematikai és gondolkodási képességekkel rendelkezik, ami jelentős ugrást jelez az AI-képességek terén.

A továbbfejlesztett alapfunkciók mellett a Bard Advanced a pletykák szerint számos innovatív funkciót is tartalmaz majd. Az egyik ilyen, Motoko kódnevű funkció, ami lehetővé teheti a felhasználók számára, hogy egyéni botokat hozzanak létre. Ez illeszkedik az OpenAI által meghatározott trendhez, amely korábban lehetővé tette a ChatGPT Plus előfizetők számára, hogy egyéni botokat hozzanak létre és osszanak meg. A Google bevezethet egy „power up” funkciót is, amely a mesterséges intelligencia segítségével bővíti és javítja a felhasználói súgókat. Egy feltételezett „Galéria” szekció lehetőséget kínálhat a felhasználóknak a különböző témák felfedezésére és a Bard használatának maximalizálására. További lehetséges frissítések közé tartozik egy új „Feladatok” fül a hosszabb projektek kezelésére, valamint a megosztott Bard-promptokhoz egyéni hátterek hozzáadásának lehetősége.

Bár a pontos megjelenési dátum és e funkciók hivatalos megerősítése még nem ismert, a Google lépése, hogy a Bard-ot fejlett képességekkel bővíti, tükrözi a vállalat elkötelezettségét, hogy versenyképes maradjon a gyorsan fejlődő mesterséges intelligencia területén. Mivel az olyan technológiai óriások, mint a Microsoft és az OpenAI folyamatosan fejlesztik AI-ajánlataikat, a Google Bard Advanced változásokat hozhat, mivel kifinomultabb és személyre szabottabb AI-élményt kínál a felhasználóknak.

Megosztás Facebookon