A Microsoft kiterjeszti a Bing Chat-et a saját ökoszisztémáján túlra is

A Bing Chat már nem korlátozódik a Microsoft Edge-re, hanem már az összes mobil böngészőben elérhető, beleértve a Chrome-ot és a Safarit is.

  • A Microsoft az összes mobilböngészőbe, köztük a Chrome-ba és a Safariba is elhozza az AI-alapú Bing Chat szolgáltatást.

  • A kezdetben a Microsoft Edge böngészőjére korlátozódó Bing Chat jelentős növekedést ért el, és már több mint 1 milliárd csevegésnek adott otthont.

  •  Bing Chat által támogatott Windows Copilot-ot a Windows 11-re is tesztelik, a bevezetés még idén várható.

A Microsoft Bing Chat, amely egykor az Edge böngésző exkluzív funkciója volt, készül arra, hogy az összes mobilböngészőben megjelenjen. A Bing Chat eredetileg februárban indult, és csak a Microsoft Edge-re korlátozódott. A technológiai óriás azonban július végén elkezdte tesztelni a Chrome és Safari asztali böngészőkkel, utalva ezzel a befogadóbb megközelítésre.

A Bing csapat lelkesedése érezhető. Egy nemrégiben megjelent blogbejegyzésükben megosztották: „A Bing most már tele van innovatív funkciókkal és örömmel jelentjük be, hogy hamarosan elérhetővé válik harmadik fél böngészőiben, webes és mobil eszközökön egyaránt”. Ez a lépés azt ígéri, hogy a Bing egyedülálló képességeit, például az összegzett válaszokat és a képkészítést szélesebb közönséggel ismerteti meg.

Figyelemre méltó utat járt be a Bing Chat, az elmúlt hat hónapban. A Microsoft beszámolója szerint az Edge állandó növekedési tendenciát mutat, ami valószínűleg a Bing Chat kezdeti exkluzivitásának tulajdonítható. A platform több mint egymilliárd csevegésnek volt tanúja, és több mint 750 millió képet generált. Azonban a Windows 11 felhasználóknak még egy kicsit várniuk kell – a Bing Chat által támogatott Windows Copilot a tesztelési fázisban van, és várhatóan még ebben az évben bevezetésre kerül.

Megosztás Facebookon