A Microsoft Bing Chat AI mostantól nyilvános és hamarosan jönnek a bővítmények is

A Microsoft elindította a GPT-4 által támogatott Bing Chat AI nyílt előnézeti változatát, amely már bárki számára elérhető, várólista nélkül, és hamarosan beépülő modul támogatással bővíti a képességeit.

A Microsoft várólista nélkül elérhetővé tette Bing GPT-4 chatbotját, így bárki hozzáférhet a nyílt előnézeti változathoz. Mindössze be kell jelentkezni az új Bing-be vagy az Edge-be a Microsoft-fiókkal. A chatbot eredetileg februárban indult el privát előnézetben, és a technológiai óriás azóta fokozatosan bővítette.

Ezen kívül a Microsoft új funkciókkal bővítette a Bing Chatet, többek között kép- és videós találatokkal, tartós csevegéssel és előzményekkel, valamint bővítmények támogatását. A beépülő modulok támogatása lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy bővítsék a chatbot képességeit. A Microsoft partnerségre lépett az OpenTable-lel, hogy lehetővé tegye az étteremfoglalásokhoz szükséges beépülő modulját a Bing Chat-en belül, valamint a WolframAlpha-val a vizualizációk generálásához.

A Microsoft azt tervezi, hogy még ebben a hónapban a Build konferenciáján többet is megoszt a Bing Chatről, ahol az OpenAI ChatGPT-hez hasonlóan arról is beszélnek majd, hogy a fejlesztők hogyan bővíthetik a chatbotot. A bővítménytámogatással a Bing Chat jövője ígéretesnek tűnik, így felveheti a versenyt a piacon lévő más mesterséges intelligencia chatbotokkal.

Megosztás Facebookon